logo
RNTV Live

Bancnote euro false, puse în circulaţie de un bărbat

bani fal;i
Mihai Constantinescu

Bancnote euro false, puse în circulaţie de un bărbat. Totul ar fi începu anul trecut, spun oamenii legii, când bărbatul de 39 de ani, ar fi determinat, în mai multe rânduri, o altă persoană să falsifice mai multe bancnote de euro, acesta din urmă falsificând bancnotele menționate, pe care i le-ar fi înmânat bărbatului de 39 de ani, în vederea punerii în circulație.

Bărbatul de 39 de ani ar fi pus în circulație mai multe bancnote de euro, în urma achiziționării de bunuri și servicii.

Oamenii şegii au efectuat percheziții domiciliare- În urma lor , a fost descoperită aparatura folosită în activitățile de falsificare (imprimante, scanere, calculatoare, laptopuri), 21.500 de euro (bancnote de diferite cupiuri, susceptibile a fi falsificate), 6 hard-disk-uri, 4 telefoane mobile, 20 de cartele prepay, 3 macete, un baston telescopic metalic, o cagulă și alte înscrisuri, precum și 12.000 de lei.

Persoanele bănuite vor fi conduse la sediul B.C.C.O. București, în vederea aducerii la cunoștință a calității procesuale și audierii, iar, în funcție de materialul probator, se vor dispune măsurile legale.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/giratoriului-suspendat/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/o-casa-arde-din-temelii-chiar…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa Poliţia Română

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor