logo
RNTV Live

Controale masive la balastiere si parcuri de dezmembrări auto din Prahova. Amenzi de peste 1 milion de lei/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Controale masive la balastiere si parcuri de dezmembrări auto din Prahova. Amenzi de peste 1 milion de lei. Au fost cinci zile de foc continuu în Prahova.

Reprezentanţii Gărzii Naţionale de Mediu în colaborare şi cu alte instituţii în măsură să efectuaze astfel de acţiuni, au format şapte echipe care au făcut controle masive în Prahova. În principal, au fost efectuateverificări la balastire şi parcuri de dezmembrări auto. În unele cazuri s-a impus sistarea activităţii, iar amenzile în urma celor 5 zile de control s-a ridicat la valoarea de 1 milion de lei.

Printre cele mai grave aspecte descoperite în urma controalelor se numără şi depozitările ilegale de deşeuri, dezmebrările ilegale de maşini , o parte dintre componente ajungând să fie arse, bineînţeles cu impact major asupra mediului, a spus comisarul şef al Gărzii Naţionale de Mediu ; Octavian Berceanu.

Rafinăriile sunt şi ele în vizor.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/activitatile-de-dezinsectie-si-deratizare-primar/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/cod-portocaliu-de-inundatii/?fbclid=IwAR37LrLOznYBWa0Mn9ZdEnf4jq1ln0g3ffMmquAOR4zj4IOz3f_DHwhw2Sk

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/litoralul-pentru-toti/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor