logo
RNTV Live

În Băicoi se asfaltează pe zeci de străzi. Vezi care sunt aceastea

asfaltare baicoi 4
Oana Stoica

Orașul Băicoi este în mare fierbere. Primăria a demarat în forță lucrări de asfaltări în mai multe cartiere din oraș. Se lucrează pe zeci de străzi și se încearcă finalizarea în timp record.

Viceprimarul cu atribuții de primar, Marius Constantin, îi ține la curent pe localnici cu postările de pe pagina lui de facebook. Fiecare locuitor al orașului poate astfel să vadă unde se lucrează și care este următoarea stradă pe care vor intra utilajele.

”Până acum am reușit să asfaltăm 5 kilometri de drum cât reprezintă strada Independenței, dar și străzile Libertății, Viitorului, Livezilor, Profesor Lungu, toate reprezentând aproximativ 3 kilometri de șosea. Acum se lucrează pe străzile Someș, Macilor, Nucilor, Cameliei, Cerceluș, Mioriței, Salcâmilor și Viilor, toate pe modernizare plus asfaltare. De luni vor demara lucrarile de asfaltare în cartierul Tufeni, aici se vor reabilita străzile Morii, Ghe. Lazar, Nicolae Bălcescu și 11 Iunie. Se vor asfalta străzile Câmpului, Cornului, Crângului, Lalelelor, Bistriței, Lămâiței și partial str. Primăverii. Tot săptămâna viitoare vom începe modernizarea străzilor Alexandru cel Bun, Abatorului, Liliacului și Verii”, ne-a declarat Marius Constantin.

 

GALERIE FOTO:

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor