logo
RNTV Live

Acord asupra investițiilor prioritare din Ploiești. Ce spune viceprimarul Ganea

ganea_pana_botez
Ciprian Radu

Acord asupra investițiilor prioritare din Ploiești.

Bugetul pe 2018 este aproape gata pe partea de investiții. Propunerile grupurilor din Consiliul Local au fost armonizate, părțile căzând de acord asupra investițiilor prioritare în Ploiești. 

Printre acestea se află repararea unui segment important al străzii Mihai Bravu, refacerea Podului de lemn, reabilitarea Pieței Centrale și, nu în ultimul rând, canalizarea în cartierul Mitică Apostol.

Propunerea PSD-ALDE (legată de buget- n.r.) este în discuţie împreună cu domnul primar, dânsul venind şi cu o variantă proprie de buget. Am reuşit să picăm de acord, cu toţii, asupra celor mai importante investiţii care vor fi derulate în oraş anul acesta. Fiecare parte a venit propuneri şi am reuşit să le armonizăm. Acum se discută şi asupra bugetelor societăţilor subordonate municipalităţii. Una din priorităţi este reabilitarea unui segment important din Strada Mihai Bravu. După ani de zile, se pare că Primăria Ploieşti va reuşi să prindă în buget banii pentru reparaţia drumurilor spre comuna Berceni, fiind vorba mai ales de cele două pasaje rutiere de pe Mihai Bravu. Mai sunt și alte obiective importante precum refacerea Podului de lemn, Piaţa Centrală sau exinderea reţelei de canalizare în Cartierul Mitică Apostol“, a declarat viceprimarul Cristian Ganea, conform Telegrama.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor