logo
RNTV Live

Băicoi, exemplu de administrație de succes/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Băicoi, exemplu de administrație de succes.

Liderii Partidului Umanist Social Liberal au organizat vineri la Baicoi, Biroul Executiv National. La eveniment au participat profesul Dan Voiculescu, deputatul Gratiela Gavrilescu si presedintele partidului , avocatul Daniel Ionașcu, care le-au vorbit celor prezenti despre noua strategie a partidului . Edilul localitatii, Marius Constantin, s-a aratat incantat mai ales ca primul eveniment de acest gen are loc intr-o localitate care continua să se dezvolte.

Băicoi, exemplu de administrație de succes

Liderii Partidului Umanist Social Liberal au organizat vineri la Baicoi, Biroul Executiv National. Aici a avut loc o întâlnire cu aleșii locali din Prahova. S-a discutat și depre strategia de dezvolatare a formațiunii politice. Prezentă la Băicoi, deputatul Gratiela Gavrilescu a vorbit despre strategia la nivel national, dar si obiectivele pentru judetul Prahova.

Gazda evenimentului, primarul Marius Constantin,s-a aratat încântat, mai ales ca startul acestor evenimente a fost dat la Baicoi.  

Încântat de echipa de la Băicoi, profesorul Dan Voiculescu le-a vorbit celor prezenți despre importanta unității la nivel de partid, dar și despre modul în care fiecare mebru trebuie să se raporteze la problemele românilor în acest context.

De la eveniment nu au lipsit presedintele partidului, avocatul Daniel Ionascu, dar si parlamentarul european Maria Grapini.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor