logo
RNTV Live

Avertisment dur de la subprefectul judeţului Prahova: Toleranță zero! VIDEO

Mihai Constantinescu

Avertisment dur de la subprefectul judeţului Prahova: Toleranță zero!

Subprefectul județului Prahova, Emil Drăgănescu, anunță că autoritățile de control din județ vor avea toleranță zero față de produse expirate, frigidere murdare, gandaci sau alte nereguli.  În acest sens, în primă fază, Prefectura Prahova și instituțiile de control vor merge pe latura prevenției, a dialogului și vor discuta cu  agenții economici, indiferent de gradul de dezvoltare a afacerii. În cazul în care aceștia nu vor înțelege că respectul față de cetățean trebuie să primeze, amenzile vor fi cu siguranță usturătoare.

Avertisment dur

Subprefectul Emil Drăgănescu anunță că Prefectura Prahova a cerut instituțiilor de control aflate în subordine să aibă toleranță zero față de produse expirate, frigidere murdare, gandaci sau alte nereguli.

Aici nu vorbim neapărat de amenzi. Vorbim de o nouă abordare, a prevenției prin intermediul dialogului cu agenții economici, indiferent de gradul de dezvoltare a afacerii.

Reprezentantul guvernului în teritoriu a ținut să precizeze și faptul că, în cazul sesizărilor, controalele vor continua. Dacă problemele semnalate se justifică, agenții economici vor fi sancționați conform legii.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/transportatorii-prahoveni-la-o…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/incendiul-de-la-fabrica-de…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor