logo
RNTV Live

Avertisment de la Centrul INFOTRAFIC: vizibilitatea, afectată

sursă foto Gandul
Mihai Constantinescu

Avertisment de la Centrul INFOTRAFIC: vizibilitatea, afectată

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră ceața afectează vizibilitatea în trafic sub 100-150 de metri, pe alocuri chiar sub 50 de metri, pe întreg tronsonul kilometric al autostrăzilor A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și A4 Ovidiu-Agigea.

De asemenea, este semnalată ceață pe mai multe artere rutiere din județele Alba, Brașov, Bistrița-Năsăud, Caraș-Severin, Călărași, Covasna, Dâmbovița, Harghita, Mureș, Olt, Prahova, Sibiu, Teleorman, Vâlcea și Vrancea, dar și în municipiul București,  vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, pe alocuri sub 50 de metri.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare. De asemenea, recomandăm șoferilor ca înainte de a porni în călătorie, să se intereseze cu privire la starea părții carosabile, să aibă autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă și să reducă viteza, folosind frâna de motor“, potrivit Centrului Infotrafic.

Accident mortal

Traficul este în continuare alternativ, pe un fir, pe DN 2G Bacău-Moinești, în localitatea Ardeoani, județul Bacău. Conducătorul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a impactat un cap de pod. În urma coliziunii, șoferul și un pasager au decedat, a treia persoană este evaluată medical la fața locului, iar cel de-al patrulea pasager a fost transportat la spital pentru investigații medicale. Se estimează reluarea normală a circulației în 30 de minute.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/interventie-dificila-in-bucegi…/

sursa Centrul Infotrafic

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor