logo
RNTV Live

Autorităţile vor organiza “Zilele oraşului Ploieşti” cu 32.000 de euro

Autorităţile vor organiza “Zilele oraşului Ploieşti” cu 32.000 de euro
Mihai Constantinescu

Autorităţile vor organiza “Zilele oraşului Poieşti” cu 32.000 de euro. De aceea, contractarea serviciilor dedicate organizării evenimentului a fost lansat chiar săptâmâna aceasta, pentru ca totul să fie pus la punct în cel mai mic detaliu şi evenimentul să fie un succes.

Primăria intenţionează să aducă în faţa ploieştenilor cei mai în vogă artişti ai momentului: Smiley, Andra, Connect-R, Andreea Bălan, Nicoleta Nucă, Sore, CRBL, Adda, Randi, Feli, Marius Nedelcu, Lora, Corina, Bere Gratis şi Mandinga Pentru prestaţia lor a fost alocată suma de 111.000 lei.

Potrivit caietului de sarcini se solicită o scenă acoperită, tip „ground suport“ (ancorată în pavaj) cu schelă de aluminiu. Scena ar trebui să aibă dimensiunea de 12x10x8 m cu balastare.

Înălţimea podiumului trebuie să fie de 1,8 m cu picioare reglabile. De asemenea, sunt solicitate două turnuri layher , o regie tehnică şi un cort pentru artişti. Azenţie deosebită se va acorda ţi părţii de soorizare. va fi una de tip line array cu putere minimă de 40KW, 8 monitoare de sunet de 550w fiecare, cu două canale, răspuns în frecvenţă 40Hz-17 Hz. Mixer audio digital cu minimum 48 imputuri, 60 de canale, 12 auxiliare, 12 grupe multicore digital Madi 75 mm, perniţă distribuţie sunet scenă 48in/16.

sursa telegrama.ro

sursa foto Pixabay

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor