logo
RNTV Live

Autoritățile prahovene, reacțioanează în urma materialelor filmate de reporterii Ploiești TV/ VIDEO

Theo Tănăsescu

Autoritățile prahovene, reacțioanează în urma materialelor filmate de reporterii Ploiești TV.

Lupta împotriva punctelor negre din județul Prahova începe să ia amploare.  Autoritățile prahovene au reacționat în urma materialelor filmate de reporterii Ploiești TV și spun că pe viitor se vor lua măsuri drastice atât împotriva celor care nu igienizează zona, cât și împotriva celor care aruncă deșeuri pe unde apucă, creându-se astfel adevărate gropi de gunoi pe câmpurile de pe raza județului.

Subprefectul județului Prahova, Emil Drăgănescu, a reacționat după ce Ploiești TV a prezentat faptul că un câmp aflat în apropierea Drumului Comunal 108 al localității Bărcăneşti a fost acoperit de gunoaie, zona tinzând să se transforme într-o adevărată groapă de gunoi.

Subprefectul Emil Drăgănescu a anunțat faptul că, în acest context, joi a avut loc o conferință cu ministerul Mediului și ministrul de Interne în care s-a discutat despre programul România Curată.

Subprefectul județului Prahova a ținut să precizeze și faptul că în cazul situație de la Bărcănești există o mare problemă. Unul dintre terenurile pe care au fost aruncate deșeurile este în proprietatea unui cetățean olandez care nu este de găsit.

Din păcate, trebuie să recunoaștem faptul că lupta dusă de autorități împotriva punctelor negre este de fapt o luptă dusă împotriva cetățenilor care nu conștientizează gravitatea faptelor acestora atunci când își abandonează deșeurile pe câmpuri și nu numai.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor