logo
RNTV Live

Noi restrictii asemanatoare celor din perioada starii de alerta?/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Noi restrictii asemanatoare celor din perioada starii de alerta?

Numarul mare al cazurilor de infectari cu Sars-Cov 2 face ca valul sase sa si faca simtita prezenta in tara noastra. Ingrijorator este faptul ca la pachet cu datele statistice vine si o noua tulpina a bolii. Este rezultată din mutatiile transmiterii virusului. Tocmai de aceea nu este exclus ca in foarte scurta vreme sa apara noi restrictii asemanatoare celor din perioada starii de alerta.

Noi restrictii ?

A inceput al saselea val de COVID. Specialistii vorbesc despre o noua tulpina care poate aparea si o posibila serie de restrictii. Ploiestenii par a fi pregatiti pentru acesta perioada si se protejeaza cum pot.

Dupa doi ani de pandemie ploiestenii sunt dezinteresati sau privesc cu umor spre informatiile care vizeaza noi restrictii impuse de virusul ucigas.

Varful acestui val este asteptat in Europa la finalul lunii iulie. Cum Romania a avut toate valurile covid se va inregistra un decalaj de aproximativ doua saptamani varful valului fiind asteptat cel mai probabil in perioada 14-21 august.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor