logo
RNTV Live

Autorităţile din Filipeştii de Pădure conduc localitatea spre normalitate. Indemn pentru cetăţeni

gunoaie politia locala
Mihai Constantinescu

Autorităţile din Filipeştii de Pădure conduc localitatea spre normalitate.În acest sens, se fac eforturi pentru ca toţi cetăţenii să încheie contracte de salubritate.

Deşi la momentul intrării în ADI “Managementul Deșeurilor Prahova”, a fost raportat un număr de posibili abonați cât arăta ultimul recensământ, în realitat, la momentul încheierii contractelor pentru ridicarea gunoaielor din gospodării, mulți dintre locuitorii din Filipeștii de Pădure au raportat un număr mai mic de persoane/ familie, decât cel real. Aşa s-a juns în situaţia ca multe dintre gunoaie să fie aruncate la întâmplare.

Situaţia este pe cale să se schimbe pentru că această situaţie nu va mai fi tolerată.

Într-adevăr, nu e un lucru plăcut, deoarece Primăria Filipeștii de Pădure scoate în fiecare lună de la buget o sumă considerabilă, ca să acopere paguba. Nu mai putem continua așa, deoarece Curtea de Conturi ne-a cerut să ne îndreptăm împotriva celor care nu au abonamente pentru ridicarea gunoaielor. Inevitabil, deși nu vrem, vom fi siliți să le punem o taxă specială. Sper să nu ajungem acolo. Rog cetățenii să fie responsabili și să încheie contracte, mai ales că vine căldura și deșeurile vor constitui un factor de risc pentru sănătatea noastră, a tuturor” – a precizat primarul Ciprian Morărescu.

Aşa se face că doar luna trecută, alte 600 de persoane au fost de acord să plătească o taxă pentru ridicarea gunoaielor, mai ales că suma nu este mare.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor