Accident rutier, intersecţie DN1A. Un autobuz cu călători, lovit

accident rutier pe DN1 cu minor ranit
Copil rînit in accident rutier, pe DN1

Autobuz cu călători implicat în accident rutier pe DN1A

Accident rutier, intersecţie DN1A. Un autobuz cu călători, lovit

Un autobuz cu călători a fot implicat într-un accident rutier care s-a produs cu puţin timp în urmă pe DN1A intersecție cu strada Morii din Boldești-Scăeni. Accidentul rutier nu s-a soldat cu victime.
Din verificări, se pare că, un bărbat în vârstă de 45 de ani care conducea un autoturism pe strada Morii din Boldești-Scăeni, la intersecția cu DN1A, posibil pe fondul neacordării de prioritate a intrat în coliziune cu un autobuz care transporta mai multe persoane și se deplasa pe ruta Cărbunești-Ploiești.

cel mai verde complex reziential

Din evenimentul rutier au rezultat doar pagube materiale, nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto nu se află sub influenţa băuturilor alcoolice.

Vezi şi https://republikanews.ro/prahova-perchezitii-la-persoane-banuite-de-constituire-de-grup-infractional-organizat/?fbclid=IwAR1iNuDh9SkRn7e9tV_Z94UgF-atemTRqb_-WM0uwVbC426rUPKQFCUlg9g

Vezi şi https://republikanews.ro/comoara-sarata-a-romaniei-cu-efect-terapeutic-una-se-afla-in-prahova/?fbclid=IwAR390r7R8byEq7VRuF9pUdAVzC1g9bRHNIsCd0MjkdbTAb7aAWD7xDcaZzY

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here