Accident rutier, intersecţie DN1A. Un autobuz cu călători, lovit

accident rutier pe DN1 cu minor ranit
Copil rînit in accident rutier, pe DN1
cautam-reporteri-republikanews

Autobuz cu călători implicat în accident rutier pe DN1A

Accident rutier, intersecţie DN1A. Un autobuz cu călători, lovit

Un autobuz cu călători a fot implicat într-un accident rutier care s-a produs cu puţin timp în urmă pe DN1A intersecție cu strada Morii din Boldești-Scăeni. Accidentul rutier nu s-a soldat cu victime.
Din verificări, se pare că, un bărbat în vârstă de 45 de ani care conducea un autoturism pe strada Morii din Boldești-Scăeni, la intersecția cu DN1A, posibil pe fondul neacordării de prioritate a intrat în coliziune cu un autobuz care transporta mai multe persoane și se deplasa pe ruta Cărbunești-Ploiești.

Din evenimentul rutier au rezultat doar pagube materiale, nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto nu se află sub influenţa băuturilor alcoolice.

Vezi şi https://republikanews.ro/prahova-perchezitii-la-persoane-banuite-de-constituire-de-grup-infractional-organizat/?fbclid=IwAR1iNuDh9SkRn7e9tV_Z94UgF-atemTRqb_-WM0uwVbC426rUPKQFCUlg9g

Vezi şi https://republikanews.ro/comoara-sarata-a-romaniei-cu-efect-terapeutic-una-se-afla-in-prahova/?fbclid=IwAR390r7R8byEq7VRuF9pUdAVzC1g9bRHNIsCd0MjkdbTAb7aAWD7xDcaZzY

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

lafesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here