logo
RNTV Live

AUDIO/BOMBĂ/ La TCE se fură fără perdea. Discuţie uluitoare despre cum se fură în cadrul societății

tce
Mihai Constantinescu

La TCE este “măcel”

AUDIO/BOMBĂ/ La TCE se fură fără perdea. Discuţie uluitoare despre cum se fură în cadrul societății.

Nu este prima dată când de la TCE apar vorbe că nu ar fi cel mai cinstit loc de pe Pâmănt. Acum însă apar şi unele dovezi în acest sens. Ziarulincomod.ro a publicat o discuţie bombă despre cum se fură la TCE.

Cei doi care se aud pe înregistrare se pare că ar fi Cosmin Fieraru, șef de secție la tramvaie și Paraschiv Nicolae, care a fost coordonator al controlorilor de bilete. În discuţie apare menţionat şi numele  liderului de sindicat în cadrul TCE, Ion Mişcă.

Acesta a spus că ca mijloc sunt lupe sindicale şi că va sesiza poliţia în acest caz.

“Sunt niște lupte sindicale. O să vorbesc și cu domnul director și o să-i spun despre ce este vorba și facem și o reclamație către organele de control ca să lămurim o dată chestia. Să vedem dacă știe cineva ce se întâmplă. Se spune că se știe cine fură, că e vorba de o cisternă. Eu știu că ce a prins domnul director și mai sunt doi sau trei în anchetă, au fost dați afară. Eu nu știu cine fură. Probabil unul dintre ei, domnul Stanciu Nicolae, un lider de sindicat din partea cealaltă, el fură mai rău ca ceilalți. Și el și nevastă-sa pe aceeași mașină. Dar probabil n-au fost prinși. Păi nu știți că exact hoțul strigă hoții. Domnul Fieraru e președintele CAR-ului și de acolo sunt niște probleme. Paraschiv e o hahaleră care a avut dispute de când era Iancovici, e ăla care a urinat pe ușa de la intrarea societății. Dar ăla așa a făcut tot timpul, numai să dezbine. El vroia șef în locul lui Iancovici șef serviciu circulație. A făcut și el o facultate la depărtare, așa, de sport și vroia șef.

Voi sesiza poliția cu privire la înregistrare și cu furturile să vedem cine știe”,  a spus pentru Ziarulincomod.ro Mişcă

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor