logo
RNTV Live

Au tăiat sicriul în zona picioarelor și au furat cadavrul!

media-165745082083215000
Ștefan Petre

Miercuri, poliția din Africa de Sud a anunțat că a fost demarată o anchetă într-un caz straniu și neobișnuit, după ce un cadavru a fost furat dintr-un cimitir.

Conform Africa News, Motlafela Mojapelo, purtătorul de cuvânt al poliţiei din provincia Limpopo (nord), a declarat următoarele: „Se pare că suspectul sau suspecţii au decupat sicriul în zona picioarelor şi au extras cadavrul”.

Este vorba de mormântul lui Modike Masedi, decedat în urmă cu un an, la vârsta de 83 de ani. Duminică, una dintre rudele decedatului a mers la cimitirul din sat și s-a apucat să pregătească mormântul înainte de o ceremonie religioasă la care urmau să participe familia şi rudele.

Fiind vorba de o placă mare de granit negru care acoperea cavoul din cărămidă, hoții au săpat o groapă în lateral și au furat trupul bărbatului.

Thembi Hadebe, șeful poliției locale, a afirmat că este “șocat” de acest caz și că a ordonat ca hoţii de morminte „să fie căutaţi şi aduşi în faţa justiţiei”. Nu a fost găsit niciun suspect în acest caz până acum.

Poliţia a cerut, de asemenea, comunităţii locale să dea dovadă de calm şi „să nu-şi facă singură dreptate”, notează Știrile ProTV.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor