logo
RNTV Live

Ploieştenii au protestat azi noapte împotriva restricţiilor impuse din cauza pandemiei de COVID-19

proteste
Mihai Constantinescu

Ploieştenii au protestat azi noapte împotriva restricţiilor impuse din cauza pandemiei de COVID-19. S-a întâmplat între orele 02.00-04.00 – Au participat peste 700 de persoane.

Oamenii au pornit apoi în marş pănă în zona de Nord a orasului, iar mai apoi înspre gara de sud si retur. Au strigat libertate şi au dat foc maştilor de protectie.

Jandarmii prahoveni au asigurat măsurile de ordine și siguranță publică și au îndemnat în permanență să respecte prevederile legale în vigoare cu privire la desfășurarea acțiunilor de protest respective cele legate de distanțarea fizică și portul măștii de protecție în contextul epidemiologic actual.

” Până la acest moment fiind aplicate două sancțiuni contravenționale la legea 61/1991 însă, în continuare vom face verificări și vom analiza imaginile operative iar unde vom constata încălcări ale legislației vom lua masurile ce se impun(…). Cu privire la posibilele evenimente similare proiectate pentru perioada următoare, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Prahova, va acționa pentru asigurarea măsurilor specifice de ordine publică, protecția participanților și a celorlalți cetățeni, insistând pe aspectele privind desfășurarea în mod pașnic,legal și cu respectarea măsurilor de protecție individuală”, au transmis jandarmii prahoveni prin intermediul unui comunicat de presă.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/calitatea-apei-din-valea…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/cel-mai-popular-loc-de-langa…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor