logo
RNTV Live

Au început lucrările de refacere a gazonului la stadionul Ilie Oană!

lucrari la stadion
Ciprian Radu

Au început lucrările de refacere a gazonului

În aceste zile, la stadionul Ilie Oană, sunt efectuate lucrări de refacere a gazonului. 

Lucrările fac parte din “planul de primăvară”. Interesant este că cea mai mare parte a operațiunii va fi suportată de Federația Română de Fotbal.

Implicarea FRF se face în contul jocurilor disputate aici de naționala U19, în condiții de vreme rea.

“Au început lucrările de refacere a gazonului pe arena sportivă “Ilie Oană “. Acestea se vor realiza destul de repede, fiind vorba de aproximativ 3 săptămâni fără meciuri disputate aici.

Măsura vizează angajamentele parteneriatului CSM Ploiești cu Federația Română de Fotbal, în urma turneului internațional de elită Under 19, găzduit de țara noastră la Ploiești. La competiție au mai participat Suedia, Ucraina și Serbia.”, se arată într-un mesaj postat de viceprimarul Ploieștiului Cristian Ganea pe Facebook.

Municipalității îi cad în sarcină două operațiuni din cele șapte care sunt în desfășurare la stadion: aerarea și fertilizarea.

Autoritățile profită de cele aproape trei săptămâni în care nu se vor disputa meciuri pe stadionul Ilie Oană.

Petrolul stă etapa viitoare și joacă un amical, la Strejnic, cu Academica Clinceni, apoi, săptămâna următoare, joacă în deplasare la Alexandria.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor