Cazanul de apă fierbinte a fost repornit. Cand va fi cald în apartamentele din Ploiești!

angajare

Cazanul de apă fierbinte a fost repornit. Cand va fi cald în apartamentele din Ploiești!

În urmă cu aproximativ 20 de minute a fost repornit cazanul de apă fierbinte din CET Brazi. Acesta a fost oprit pentru că s-au produs o avarie și au fost necesare reparați urgente.
Apa caldă și căldura din apartamentele din Ploiești care sunt racordate la sistemul centralizat vor ajunge în aproximativ 6-7 ore în zona de sud a orasului și în 10 ore in zona nord.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

mediu

PLOIESTI TV LIVE 👇 (apasati play si puteti urmari Ploiesti TV live)

3 COMENTARII

  1. Sunt un ploiestean ,este prima data cind dau mesaj si vreau sa spun ca ce au facut oamenii de acolo este fenomenal.La ora 21 am incercat apa si a venit calda fara sa am vreo speranta .Am fost uimit.Oamenii care muncesc realmente pe teren sunt de toata lauda.Sa le dea Dumnezeu sanatate multa si tot ce isi doresc celor care au muncit efectiv sa remedieze aceasta problema.Mi-as dori sa stie toti ca noi locatarii blocurilor le multumim enorm pentru stradania lor.La fiecare problema ei reusesc intr-un timp record sa rezolve si sa avem apa calda si caldura .Nu avem cuvinte de lauda si de multumire pentru cei care se ocupa efectiv de remedierea problemelor.

  2. Va rog din suflet pe dumneavostra Mihai Constantinescu sa informati oamenii de acolo ( muncitori etc) care s-au ocupat de problema asta , ca suntem recunoscatori pentru munca depusa si apreciem maxim efortul depus.Stim ca problemele sunt majore si de durata din pacate.Dar apreciem la maxim munca si efortul oamenilor de acolo.Sa le dea Dumnezeru , Natura sau Destinul sanatate si cat mai multe bucurii !! Amin !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here