logo
RNTV Live

Au început furturile de sezon, în Prahova

Fără jandarmi, o pădure din Prahova ar ajunge în sobă! Atacurile hoților s-au întețit
Mihai Constantinescu

Au început furturile de sezon, în Prahova. Ultimul caz de acest gen a fost depistat ieri, în jurul orei 17.30 în Sângeru. oamenii legii au depsita doi bărbați, în pădurea de pe raza comunei Sângeru, în timp ce sustrăgeau material lemnos.

În urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că unul dintre bărbați, la data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 18.00 s-ar fi deplasat în pădurea , unde ar fi tăiat 3 arbori, folosind un motofierăstrău, după care, pe doi dintre aceștia i-ar fi transportat la locuința sa.

A doua zi, în jurul orei 17.30 l-a vizitat cumnatul său, din comuna Apostolache, moment în care l-a rugat să meargă împreună și să sustragă cel de-al treilea arbor, fiind surprinși de polițiști.

Cei doi bărbați cu vârstele de 41 de ani, respectiv 31 de ani au recunoscut fapta comisă, fiindu-le întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori din fondul forestier național și furt de arbori.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/orasul-mizil-uitat-de-tot-de…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor