logo
RNTV Live

Au început cursurile la Școala de Subofițeri de Pompieri din Boldești / FOTO

IMG_6983
Erika Stoica

Au început cursurile la Școala de Subofițeri de Pompieri din Boldești

Azi, 30 ianuarie., la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă ”Pavel Zăgănescu” Boldești a avut loc Festivitatea de Deschidere a anului de învățământ ianuarie-noiembrie 2023,  pentru cei 300 de elevi.

”Deschiderea anului școlar se desfășoară sub auspiciile perseverenței, hotărârii și devotamentului față de valorile umane, europene și naționale. De aceea, vă cer să vă consacrați inteligența, spiritul creator și puterea de muncă tuturor misiunilor școlii și să deveniți exemple de probitate morală și profesională”. Totodată, elevii au făcut cunoștință cu instructorii militari, care participă la acest proces de instruire, fiindu-le prezentat conținutul tematic al modulelor de pregătire”, le-a transmis colonelul Daniel-Ionuț ENESCU, comandantul școlii.

Concomitent cu pregătirea profesională pentru stingerea incendiilor, descarcerare, acordarea primului ajutor medical calificat, salvarea vieții și a bunurilor, școala asigură formarea în spiritul promovării valorilor, culturii organizaționale, tradițiilor și valorilor culturale ale neamului.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor