Au fost adoptate noi măsuri pentru PREVENIREA răspândirii coronavirusului

PREVENIREA răspândirii coronavirusului
petrecere-ploiest-1-decembrie

Au fost adoptate noi măsuri pentru PREVENIREA răspândirii coronavirusului

PREVENIREA răspândirii coronavirusului, în atenţia autoritaţilor locale din Ploieşti! Membri Comitetului Local pentru Situații de Urgență al municipiului Ploiești au fost convocaţi ieri,  în contextul decretării stării de urgență în România, începând cu 16 martie 2020 pentru ase lua măsuri suplimentare pentru PREVENIREA răspândirii coronavirusului

Astfel, s-a hotărât ca începând cu data de 18.03.2020, desfăşurarea programului de transport public de călători, pe raza Municipiului Ploieşti, să se realizeze între orele 6.00 – 22.00, cu excepţia curselor de pe platformele industriale. 

În același context, potrivit Hotărârii nr. 13/16 martie 2020, se aprobă colectarea, evacuarea şi neutralizarea deşeurilor provenite de la persoanele aflate în spațiile de carantină, avizate de DSP, de către firma specializată, prin încheierea unui act adiţional la contractul de prestări servicii existent la ASSC.

 S-a decis, de asemenea, în conformitate cu art. 1 al Hotărârii nr. 14/16 martie 2020, spălarea arterelor principale din municipiul Ploieşti (zone cu trafic intens de persoane, zonele staţiilor de autobuz, gărilor, pieţelor, spitalelor, parcurilor, platformelor de gunoi) cu substanţe dezinfectante. RASP și operatorul de servicii SC Rosal SA vor duce la îndeplinire prevederile art.1 al respectivei hotărâri.

Vezi şi https://republikanews.ro/foto-ploiesti-copiii-de-la-o-scoala-din-oras-s-au-alaturat-campaniei-internationale-fenomen-totul-va-fi-bine-responsabilitatea-prin-ochii-celor-mici/?fbclid=IwAR1GmKQgoO4bDy7R7EKel9JhepJN0QrCPGaA9yj-YYF03xgjVcLmtbG-DoQ

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

lafesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here