logo
RNTV Live

O tânără însărcinată a fost înjunghiată de iubitul său dintr-un motiv greu de imaginat. Medicilor de la Spitalul de Urgenţă Ploieşti nu le-a venit să creadă

chinuita
Mihai Constantinescu

O tânără însărcinată a fost înjunghiată de iubitul său dintr-un motiv greu de imaginat. Femeia a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Ploieşti plină de sânge şi speriată. Tânăra de 22 de ani suferise două plăgi în coapsa stângă, zona posterioară, și un traumatism facial.

Se pare ca incidentul s-a produs după ce aceasta şi-ar fi chemat iubitul la masă, numai că bărbatul înfuriat şi între cei doi ar fi pornit o ceartă. Într-un exces de furie, bărbatul a pus mâna pe cuţit şi a lovit-o fără milă. Nici măcar faptul că poartă în pântece o fiinţă nu i-a provocat milă atacatorului.

Se pare că bărbatul nu este la primul gest necugetat. Tânărul este fiul femeii care săptămâna trecută s-a ales cu dosar penal după ce câinele acesteia, lăsat liber pe stradă, a mușcat un copil de 9 ani care mergea către afterschool.

Femeia nu va rămâne internată, iar bărbatul a fost dus de polițiști la secția 4 pentru audieri și cel mai probabil va fi reținut.

sursa ziarulincomod.ro

foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor