logo
RNTV Live

Au dat ȘPAGĂ pentru a primi un credit mai repede? Oamenii legii au intrat pe fir

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale salariile bugetarilor , femeile Bani pentru mamele cu trei sau mai mulţi copii
rnews

Percheziţiile efectuate joi de procurorii Parchetului General au loc la Fondul de Garantare a Creditelor, în legătură cu programul “Prima casă”. Purtătorul de cuvânt al Fondului de Garantare a Creditelor a confirmat că are loc percheziții la această oră și a precizat că se asigură tot sprijinul pentru „buna desfășurare a acestei acțiuni de investigație”.

„Acțiunea vizează cercetarea unor potențiale infracțiuni, dar noi suntem transparenți și asigurăm tot sprijinul pentru buna desfășurare a acestei acțiuni de investigație. Asigurăm în acest moment întreg fluxul operațional pentru derularea activității noastre pentru implementarea programelor și proiectelor aflate în derulare. Activitatea se desfășoară normal și programul „Prima Casă” se desfășoară în continuare. (…) Acordăm tot sprijinul necesar pentru buna derulare a acestei acțiuni”, a transmis purtătorul de cuvânt al Fondului de Garantare a Creditelor.

Procurori din cadrul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică şi poliţişti ai Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din I.G.P.R fac joi dimineaţă 23 de percheziţii în Bucureşti şi în Ilfov, la sediul unei instituţii de interese public şi la domicilii ale angajaţilor, într-un dosar de corupţie instrumentat de Parchetul  de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Au fost emise mandate de aducere pentru opt persoane, suspecte în acest dosar, iar 60 de martori ar urma să fie audiaţi.

Contonuarea aici:

https://www.stiripesurse.ro/fapte-de-corup-ie-pentru-prima-casa-prima-reac-ie-din-fondul-de-garantare-a-creditorilor-institu-ia-vizata-de-prechezi-ii_1278371.html

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor