logo
RNTV Live

“Au călcat pe bec” şi au fost pedepsiţi. Poliţiştii locali din Ploieşti, în acţiune.

pedepsiţi Ploieştenii, luaţi în vizor de poliţiştii locali/ sursă foto vestea net
Mihai Constantinescu

Ploieştenii, luaţi în vizor de poliţiştii locali

“Au călcat pe bec” şi au fost pedepsiţi. Poliţiştii locali din Ploieşti au împărţit zeci de amenzi. În ultimele patru zile ale verii 2017  au fost aplicate 92 de sancțiuni contravenționale. Valoarea totală a amenzilor a fost de 17.050 lei.

Mai mulţi ploieşteni au fost sancţionaţi după ce au fost prinşi consumând băuturi alcoolice  pe domeniul public. Preferatele lor au fost zonele circulate. Este vorba despre stația Coreco Hale, Parcurile Nichita Stănescu și Tineretului, străzile Mihai Eminescu, B.P. Hașdeu, Găgeni, Bdul Independenței și Piața 1 Decembrie 1918.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/politia-ploiesti-in-alerta-sanctiuni/

Printre cei sancționați au fost și cei surprinși fumând în spațiile publice. Amenzi au fost date celor care au fumat în parcurile de joacă pentru copii de pe strada Grindului, Bariera București și strada Industriei. Totodată, au mai fost aplicate sancțiuni contravenționale pentru comerțul stradal neautorizat, deținerea de acte de identitate expirate.

În vizor au intrat şi cerşetorii dar şi căruţaşii care au fost prinşi circulând pe alte trasee decât cele aprobate de municipalitate. Sancţionaţi au fost în această perioadă şi cei care au fost prinsţi aruncând gunoiul la întâmplare prin oraş şi nu au folosit ghenele de gunoi.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Sursa comunicat Poliţia Locală Ploieşti

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor