logo
RNTV Live

I-ați văzut? Doi copii și tatăl lor sunt dați dispăruți de la domiciliu!

copil disparut cu tatal 2
rnews

Doi copii și tatăl lor sunt dați dispăruți

Doi copii și tatăl lor au fost dați dispăruți de la domiciliul din localitatea Vărbilău. 
Polițiștii din Varbilău au fost sesizăti  de către o femeie din Varbilau, mamă a doi copii de 8 și 10 ani, despre faptul că cei doi minori ar fi plecat împreună cu tatăl lor fără a reveni la domiciliu.
Polițiștii au demarat imediat căutările, fiind dați în urmărire și în consemn la frontieră
Fetița se numește Micheloudakis Kalliopi, de 10 ani, și are următoarele semnalmente: păr lung șaten, ochi căprui, față ovală. La momentul dispariției era îmbrăcată cu geacă de culoare crem, pantaloni tip jeans de culoare albastru deschis, ghete negre cu blăniță albă, căciulă de culoare roz cu model gri.
Băiețelul se numește Micheloudakis Giorgios, de 8 ani și are următoarele semnalmente: păr scurt șaten, ochi căprui, față rotundă. La momentul dispariției era îmbrăcat cu geacă de culoare neagră cu model alb, pantaloni negri cu model alb și o aplicație fosforescentă, ghetuțe de culoare gri, căciulă de culoare albastră cu model negru.
Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.
IPJ Prahova
bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor