logo
RNTV Live

Atenție șoferi! Se circulă în condiții de iarnă în zona montană

ninsori şi vânt Ninsori abundente şi vânt de mâine în zona de munte din Prahova
Oana Stoica

Ninge miercuri dimineaţă în zona montană a judeţelor Prahova şi Braşov, iar traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

“Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (9:15), ninge în zona montană a judeţelor Prahova şi Braşov, iar traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă. Stratul de zăpadă (în amestec cu material antiderapant) măsoară aproximativ un centimetru pe DN1 între Timişu de Jos şi Azuga, pe DN1A Babarunca – Cheia, pe DN73A – Pârâul Rece, pe DN10 – Teliu şi pe DN1E – Poiana Braşov. Se acţionează cu utilaje de deszăpezire şi de împrăştiere a materialului antiderapant”, potrivit unui comunicat de presă al Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să circule prudent, cu viteză adaptată condiţiilor meteo-rutiere, să nu acţioneze brusc mecanismele de direcţie şi frânare şi să utilizeze cu precădere frâna de motor pe sectoarele de drum cu carosabil alunecos.

Sursa: mediafax

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor