logo
RNTV Live

Atenţie prahoveni! În judeţ este prezent un fenomen periculos. Alcoolul la volan atinge cote îngrijorătoare

fenomen periculos sursă foto youtube.com
Mihai Constantinescu

Atenţie prahoveni! În judeţ este prezent un fenomen periculos. Alcoolul la volan atinge cote îngrijorătoare

Doar în weekendul ce tocmai a trecut, oamenii legii prahoveni au descoperit în diferite zone ale judeţului mai mulţi şoferi care se aflau la volan deşi se aflau sub influenţa alcoolului. Unul dintre ei chiar a provocat un accident şi a fugit de la locul accidentului. Este vorba despre  de bărbatul de 37 de ani din comuna Filipeștii de Târg, care deţine ”recordul” weekendului săptămânii trecute.Vezi detalii AICI.

Dar nu este singurul care s-a urcat la volan băut. Potrivit IJP Prahova, au mai fost întocmite dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului şi la şoferi prinşi în:Ariceștii Rahtivani ( de 0,71 mg/l), Plopeni (0,66 mg/l), Bușteni (0,68 mg/l), Comarnic (0,69 mg/l),  Blejoi (0,74 mg/l) și Băicoi (0,44 mg/l).

Toate persoanele depistate în aceste ipostaze au fost transportate la spital, unde le-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În fiecare cauză, s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

Au fost şi situaţii când conducătorii auto au devnit recalcitranţi. S-a întâmplat în Bușteni și Teișani. Cei doi conducători auto au refuzat atât testarea cu etilotestul, cât și  recoltarea de probe de sânge la spital, potrivit IJP Prahova.

Astfel, acestora le-au fost întocmite dosare penale pentru infracțiunea de refuz de recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/videoimagini-revoltatoaresobolan-filmat-in-centrul-ploiestiul/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor