logo
RNTV Live

Spectacolele Teatrului Toma Caragiu in perioada 11 – 17 ianuarie

teatru
Mihai Constantinescu

Spectacolele Teatrului Toma Caragiu in perioada 11 – 17 ianuarie

Săptămâna aceasta sunteţi invitaţi să vizionaţi un spectacol dinamic despre viaţa tumultoasă a familiilor de pescari din Chioggia şi o adaptare scenică dedicată copiilor, ce are la baza textul lui Ion Creangă, „Capra cu trei iezi”.

Iată care sunt spectacolele Teatrului Toma Caragiu:

– Cultura in Pandemie #mereuimpreuna – vineri, 15 ianuarie, de la ora 19:00, în sala Teatrului de Animatie Imaginario. Cu ocazia Zilei Culturii Nationale, sunteţi invitaţi la o întâlnire inedită cu actori ai Teatrului „Toma Caragiu” care vor răspunde la întrebări despre felul în care actorii trec prin această perioadă, reinventându-se sau găsind noi sensuri, în încercarea de a rămâne mereu aproape de spectatori. Moderator: Claudius Dociu; Participanti: Mihaela Rus, Andi Vasluianu, Ioan Coman, Bogdan Farcas, Theodora Sandu, Andrei Radu. Biletele se gasesc la Agentia de bilete a teatrului, iar pretul unui bilet este de 15 lei.

– Galcevile din Chioggia – 16 si 17 ianuarie, de la ora 19:00, in sala Teatrului „Toma Caragiu”. O poveste amuzanta despre un flirt nevinovat si o bucată de dovleac. Regia: Vlad Trifas. Distribuţia: Theodora Sandu, Mihaela Mardare, Otilia Pătraşcu, Ioana Farcas, Mihaela Rus, Bogdan Farcas, Andrei Radu, Alin Teglas, Nelu Neagoe, Paul Niculae, Adrian Ancuta, Lucian Orbean, Razvan Baltaretu.

– Capra cu trei iezi – duminica, 17 ianuarie, de la ora 10:30 si de la ora 12:00, in sala Teatrului de Animatie Imaginario. După ce lupul cel mare şi fioros perturba liniştea iezilor, capra împreuna cu junele său pun la cale un plan pentru a-l pedepsi pe răuvoitor. Regia: Nicolae Draghia. Distributia: Ana Maria Orbean, Lizica Sterea, Ioana Rosu, Nelu Neagoe, Catalin Radulescu.

Biletele pot fi achiziţionate de la Agenţia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/oprirea-distributiei-apei-potabile/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/nealimentati-cu-energie-electrica/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor