logo
RNTV Live

Atenție la jucăriile pe care le cumpărați copiilor! Recomandările comsarilor pentru protecția consumatorului/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Atenție la jucăriile pe care le cumpărați copiilor! Recomandările comsarilor pentru protecția consumatorului

Atenție la jucăriile pe care le cumpărați copiilor! Acestea pot fi adevărate pericole pentru cei mici. Comisarii pentru protecția consumatorului le recomandă părinților să achiziționeze jucăriile doar din locuri specializate și să le analizeze etichetele.

Este perioada din an cea mai așteaptă de copii, cea în care primesc cadouri de la Moș Nicolae și Moș Crăciun.  În acest context, comisarii din cadrul Comisariatului pentru Protecția Consumatorului Prahova ne atrag atenția la pericolele la care îi putem expune pe cei mici.

Pentru a nu întâmpina probleme, comisarii OPC le  recomandă părinților să cumpere jucăriile doar din magazinele specializate.

În cazul în care constată că au cumpărat o jucărie neconformă, clienții se pot adresa operatorului economic pentru a cere contravaloarea produsului. Dacă nu găsesc înțelegere, aceștia pot depune o reclamație pe site-ul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor