logo
RNTV Live

Atenție la înșelăciunile prin metoda ,,accidentul”! Ploieşteancă lăsată fără economii!

Mai mulţi hoţi din Prahova, Constanţa și Călărași au fost prinşi păcălind bătrâni cu metoda"POMANA"
Theo Tănăsescu

Atenție la înșelăciunile prin metoda ,,accidentul”! Ploieşteancă lăsată fără economii!

Ieri, polițiștii din cadrul Biroului pentru Combaterea Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară în județul Constanța, în vederea documentării activității infracționale a două persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, prin metoda ,,Accidentul”.

În fapt, la data de 7 octombrie 2021, în jurul orei 17:00, o femeie în vârstă de 80 de ani, domiciliată în Ploiești ar fi fost contactată de un bărbat care s-a recomandat drept medic, spunându-i că fiica sa a fost implicată într-un grav accident de circulație și are nevoie de bani.

Femeia i-a comunicat apelantului că dispune de 2.200 de lei, la scurt timp venind acasă la ea un tânăr care a luat suma respectivă de bani.

După înmânarea banilor, femeia și-a contactat fiica, aceasta spunându-i că nu a fost victima niciunui accident de circulație.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei, ca fiind doi bărbați cu vârstele de 26, respectiv 39 de ani.

În baza probatoriului administrat, față de bărbatul în vârstă de 26 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor