FOTO/Poliţiştii de la Rutieră au făcut ravagii în Prahova şi Dâmboviţa. Peste 600 de amenzi în câteva ore

Acţiune comună a poliţiştilor de la Rutieră din Prahova şi Dâmboviţa încheiată cu record de amenzi:618
cautam-reporteri-republikanews

Acţiune comună a poliţiştilor de la Rutieră din Prahova şi Dâmboviţa încheiată cu record de amenzi:618

Politiştii de la Rutieră din Prahova au desfăşurat ieri o acţiune în comun cu cei din Dâmboviţa. Scopul acţiunii a fost  acela de prevenire şi combatere a cauzelor generatoare de accidente. La acțiuni au participat și reprezentanți RAR. Poliţiştii au descoperit că se circulă cu viteză prea mare, iar unii şoferi preferă să se deplaseze fără a purta centura de siguranţă, în timp ce alţii nu au documentele la ei.

S-a acţionat pe DN1A, DN 72, DJ720, DN71 pentru depistarea şi sancţionarea abaterilor comise de participanţii la traficul rutier(în principal sunt vizaţi cei care circulă cu viteză peste limita admisă).

CITEŞTE ŞI https://republikanews.ro/incepand-din-2018-itp-ul-se-va-face-anual-vezi-ce-categorie-de-masini-este-vizata/

CITEŞTE ŞI https://republikanews.ro/37-de-perchezitii-derulare-prahova-30-de-persoane-vor-fi-aduse-la-sediul-politiei-pentru-audieri-vezi-de-ce-sunt-banuiti/

CITEŞTE ŞI https://republikanews.ro/ploiestiul-a-atras-investitii-de-21-miliarde-de-euro-suntem-pe-locul-3-la-nivel-national/

În câteva ore au fost aplicate 618 sancțiuni contravenționale, a căror valoare se ridică la aroximativ 200.000 lei.

257 dintre acestea au fost aplicate vitezomanilor, 82 pentru neutilizarea centurii de siguranță, 49 pentru lipsa documentelor prevăzute de lege și 9 pentru folosirea telefonului mobil fără a avea activ dispozitivul “handsfree”.

Pentru defecțiunile tehnice descoperite la vehiculele oprite în trafic, polițiștii au aplicat 54 amenzi, iar pentru abaterile comise de bicicliști, căruțași și pietoni 49 de sancțiuni contravenționale.

Polițiștii au reținut li 16 permise de conducere. 8 dintre ele pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 de km/h și 2 pentru depășiri neregulamentare.

De asemenea, au fost retrase 27 de certificate de înmatriculare.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

lafesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here