Atenţia şoferi! Un transport agabaritic va trece prin Prahova

transporturi agabaritice, agabaritic sursa radiocontanta.ro
cautam-reporteri-republikanews

Atenţia şoferi! Un transport agabaritic va trece prin Prahova

CNAIR anunţă că în perioada 03.06.2020 – 12.06.2020, se vor desfășura două transporturi cu depășiri pe traseul:

Giurgiu Pod PTF (jud.GR) – DN5 – Adunații Copăceni – DNCB – A3 – DN1 – Centura de Vest Ploiești – DN1B – Blejoi –DN1A – Vălenii de Munte – Varianta de Ocolire Brașov – DN 13- Hoghiz – DN 1 S – Sercaia – DN 1 – Făgăraș – A1 – Sibiu – DN 7 – Paulis – DN 7G –A1 – Nădlac 2 PTF (jud.AR). 

Vehiculele transportă structuri metalice.

Lățimea maximă a unui vehicul este 5,50 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transporturile nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

Vezi şi https://republikanews.ro/ploiestenii-nu-inteleg-ce-presupune-relaxarea-masurilor-aglomeratie-de-nedescris/?fbclid=IwAR29eXDbgeli2iVlOyj9iVJ6TfiZbbN9jEsI8mN-3c8AQgDSaBKK12jP9xU

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

lafesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here