logo
RNTV Live

Astăzi s-a testat rezistența pasajului de la Gara de Vest. Au fost folosite 8 autobetoniere pline cu apă / FOTO

proba pasaj vest
Oana Stoica

Finalizarea pasajului rutier suprateran de la Gara de Vest, a intrat în linie dreaptă. Astăzi a avut loc proba de încărcare. Pasajul ar fi trebuit inaugurat la 1 mai, însă autoritățile locale spun că mai este de lucru, nu există o soluție tehnică pentru mondarea sistemului de degivrare.

Deși nu se știe când va fi gata cu exactitate, astăzi pe pasaj a ajut loc proba de sarcină. Mai exact, 8 autobetoniere încărcate cu apă au traversat podul pentru a-i testa rezistența.

La fața locului a fost fostul președinte al Consiliului Județean, Mircea Cosma, care nu a ratat ocazia să-l tragă de urechi pe primar.

Mircea Cosma a postat pe pagina lui de facebook poze de la testările făcute astăzi, dar și un mesaj pentru Adrian Dobre, pe care îl acuză de indiferență pentru că nu a fost prezent la această fază importantă a proiectului.

 

T

Tot astăzi au fost trasate și punctele pentru determinarea deplasărilor .

„Pasajul Mărășești” este un proiect finanțat din fonduri europene, scopul realizării sale fiind creșterea accesibilității și asigurarea mobilității traficului rutier dinspre Ploiești către Zona Industrială din Vestul municipiului, Cartierul Mitică Apostol și Platforma Industrială Brazi. Pasajul va interconecta strada Mărășești și Șoseaua Vestului cu Centura de Vest a Ploieștiului, facilitând implicit și accesul către A3 – București – Ploiești – Brașov.

Sursă foto: facebook Mircea Cosma și Andrei Țurcanu

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor