logo
RNTV Live

Ordinul pentru execuţia lucrărilor de construire a unei noi grădinţe în Ploieşti, semnat

gradinita noua ploiesti
Mihai Constantinescu

Ordinul pentru execuţia lucrărilor de construire a unei noi grădinţe în Ploieşti, semnat. Este vorba despre Grădiniţa cu program prelungit nr. 38.

Municipiul Ploiești este beneficiarul contractului de finanțare pentru proiectul „Construire grădinița cu program prelungit pe strada Poştei nr.23”.

Astăzi, s-a emis ordin de începere pentru execuția lucrărilor la noul sediu de grădiniţă, care va avea o structură cu subsol, parter şi etaj. Realizarea noii construcții pentru Grădinița de copii cu program prelungit se va realiza fără a se afecta funcționarea normală a grădiniței existente, pe perioada executării lucrărilor la noua clădire.

Noul sediu va fi un spaţiu modern, care va asigura un cadru optim educaţional pentru copiii, inclusiv prin pregătirea continuă a personalului didactic şi auxiliar.

Proiectul, prin care se va construi noul sediu al Grădiniței cu program prelungit nr. 38 din Ploieşti, este finanţat din fonduri de la  bugetul local şi din surse externe nerambursabile

Valoarea totală a contractului de finanțare este de 6.223.202,68 lei, din care valoare totală eligibilă 2.866.309,59 lei , din care nerambursabilă 2.808.983,40 lei.


Vezi şi https://portal.republikanews.ro/orasul-mizil-uitat-de-tot-de…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor