logo
RNTV Live

Astăzi li s-a tăiat şi lor! 10 prahoveni bănuiţi de delicte silvice, audiaţi de poliţişti. Ce s-a găsit în urma percheziţiilor/ UPDATE

bănuiţi de delicte silvice Percheziții de amploare pentru tăieri ilegale de copaci
Mihai Constantinescu

Percheziții de amploare la domiciile mai multor prahoveni bănuiţi de delicte silvice

În urma percheziţiilor de amploare organizate în această dimineaţă de către oamenii legii prahoveni, 10 persoane au fost aduse la sediul Poliției, pentru audieri. Mai mult au fost ridicați 6,5 metri cubi de material lemnos de foc, un atelaj și 4 motoferăstraie.

La primele ore ale dimineţi,  polițiștii din cadrul I.J.P. Prahova au efectuat 10 percheziții la domiciliile unor persoane. Existau unele indicii că sunt autorii mai multor tăieri ilegale de arbori și sustragere de material lemnos, din comuna Iordăcheanu, satul Vărbila.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/perchezitii-la-hoti-de-lemne-dintr-un-sat-prahovean-aici-se-fura-ca-n-codru/

Din cercetări, a reieșit că, în decursul ultimei luni, persoanele bănuite ar fi tăiat ilegal și sustras arbori de pe raza Ocolului Silvic Vărbila. Ulterior, materialul lemnos ar fi fost comercializat, fără forme legale, către mai multe persoane din localitate.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa IPJ Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor