logo
RNTV Live

Astăzi a avut loc prima acțiune de protest a celor de la Ambulanţă.Vezi ce s-a întâmplat cu cei din Prahova/ FOTO

Protest la Ambulanţă
Mihai Constantinescu

Protest la Ambulanţă

În fiecare zi salvează vieţi. Nu au sărbători legale şi nu pot lipsi de la serviciu pentru o durere de spate. Lucrează la foc continuu, contra cronometru. Sunt mereu prezenţi la accidente şi intervin cu promptitudine când sunt chemaţi în ajutor de către cetăţenii suferinzi. Pe umerii lor cade responsabilitatea de a ne ţine în viaţă rudele dragi în situaţiile limită. Este personalul de pe Ambulanţă care astăzi a organizat o aciune de protest pentru a trage un semnal de alarmă:sunt nemulțumiți din cauza grilei de salarizare care intră în vigoare la începutul anului viitor.

Pe lista revendicărilor se mai află dotarea parcului auto al Serviciului, dar și deficitul de personal.

Prima acțiune de protest a fost organizată astăzi. A fost vorba despre un miting de sensibilizare prin care sindicatul FNSAR a încercat să atragă atenția Guvernului.

La ora 11.00, ambulanțele aflate în așteptare au pornit sistemele de avertizare luminoasă și acustică, timp de 30 de secunde. S-a dat citire comunicatului, pe care îl puteți citi mai jos.

La ora 13.00, ambulanțele aflate în așteptare vor porni din nou sirenele și luminile, de data aceasta timp de 1 minut.

FNSAR anunță că activitatea Serviciului de Ambulanță nu a fost afectată în niciun fel.

Este, deocamdată, o acțiune de sensibilizare, în condițiile în care, pe 4 octombrie, expiră termenul legal la care Guvernul trebuie să răspundă revendicărilor. Sau să cheme seindicatul la discuții.

În caz contrar, FNSAR anunță că se poate ajunge chiar la grevă generală!

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor