logo
RNTV Live

Un bărbat are nevoie de ajutorul nostru pentru a rămâne în viaţă, alături de familia sa/ FOTO

barbat bolnav
Mihai Constantinescu

Un bărbat are nevoie de ajutorul nostru pentru a rămâne în viaţă, alături de familia sa. Est vorba despre Iulian Ioniţă, un bărbat al cărui destin atârnă de un fir de aţă. A fost diagnosticat cu o formă agresivă de leucemie. Singura şansă să supravieţuiască este să umeze două proceduri medicale IRADIERE CORPORALA TOTALĂ si TRANSPLANT MEDULAR. Doar că cele două proceduri prepupun costuri peste posibilităţile sale financiare.

Într-o postare pe Facebook, acesta a povestit tot ce i s-a întâmplat, în încercarea de a -i face pe oameni să înşeleagă în ce situaţia gravă se află.

“Numele meu este Ionită Iulian,căsătorit si tatăl unei fetite de 6 ani Iulia.Deşi parea că totul va fi normal în familia noastră,destinul ne-a pregătit altceva.Iulia a primit la vârsta de 2 ani diagnosticul TSA(Tulburări Spectru Autist). După multe lacrimi şi întrebări fără răspuns şi o perioadă în care nu mai făceam faţă cheltuielilor(tratamente şi terapii intense)am decis că trebuie sa fac mai mult în încercarea de a-mi salva ingerasul. Munca,grijile şi dorul imens de fetiţa mea au declanşat primele simptome. Simţindu.mă din ce in ce mai rău şi după numeroase investigaţii diagnosticul a picat ca un trăznet“leucemie limfoblastica acută“o boala extrem d nemiloasă.După aproximativ 8 luni de chimioterapie şi o perioadă chinuitoare,în care totul părea că se rezolvă,am aflat ca tratamentul urmat nu a mers şi boala a recidivat într.o formă mai agresivă atacând si suprafaţa corpului.Acum singura sperantă este IRADIERE CORPORALA TOTALĂ si TRANSPLANT MEDULAR proceduri ce se pot face împreună doar in afara tării.Suma de care am nevoie este una foarte mare(aproximativ 250 000€)mult peste puterile mele.De aceea acum vă rog din suflet să mă ajutati să ies învingător in această luptă,pentru ingerasul meu,altfel o familie va fi distrusă. “BENEFICIAR: IONITA IULIANPayPal : ionitaiulian2020@gmail.comIBAN : RO44BRDE300SV31523973000SWIFT: BRDEROBU Cont lei si euro.”

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/vaccinarea-impotriva-covid-19…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor