logo
RNTV Live

Arcada Galați, un adversar serios pentru Tricolorul LMV

libero-ul-adrian-feher
Cristian Anghelescu

Arcada Galați, un adversar serios pentru Tricolorul LMV

În perspectiva returului de campionat dar și al fazelor finale, Arcada Galați, viitorul adversar al Tricolorului LMV Ploiești, a făcut două transferuri cu greutate.

Astfel, Adrian Feher și Arvydas Miseikis vor face parte din sextetul de bază al marinarilor de apă dulce, ei putând fi văzuți la treabă sâmbătă, de la ora 15:30, în Sala Sporturilor “Olimpia” din Ploiești.

Reamintim, după disputarea celor 22 de partide din sezonul regulat, ocupantele locurilor 1-6 vor mai juca un mini-campionat de 10 etape, tur-retur, pentru a decide campioana României și echipele calificate în Cupele Europene. Ca și în campionatul trecut, formațiile își vor păstra punctajul acumulat în sezonul regulat.

Cine este Adi Feher

Fost component al dream-teamului Petrom Ploiești, 2001-2005, multiplu câștigător de cupe și campionate, libero-ul naționalei României, Adrian Feher – ajuns la vârsta de 38 de ani – s-a hotărât să plece de la Zalău și să combată alături de prietenul său, Adrian Gontariu, pentru câștigarea campionatului! Același Gontariu cu care, în sezonul trecut, sărbătorea câştigarea medaliile de aur, la Zalău!

În stilu-i caracteristic, atunci când ajunge la o echipă nouă, Adi face declarații dintre cele mai măgulitoare la adresa noilor angajatori:

“Arcada este cea mai bună formaţie din România! Am venit la Galaţi să câştig campionatul. Mă bucur că pot evolua din nou alături de cel mai bun prieten, Adi Gontariu, cu care am cucerit titlul anul trecut la Zalău”, a declarat Adrian Feher pentru ziarul Sportul Sălăjean.

A semnat și un lituanian cunoscut în România

Gălăţenii nu s-au mulţumit doar cu libero-ul Adrian Feher. Astfel, cu Arcada a semnat şi Arvydas Miseikis (30 de ani, 200 cm), sportiv care  evoluează pe postul de fals şi este fost campion al României cu Tomis Constanţa.

În sezonul 2008 – 2009, când evolua la gruparea de la malul mării, Arvydas Miseikis a cucerit şi Cupa României, pe lângă titlul naţional, dar şi medalia de bronz în Challenge Cup.

În cariera sa, lituanianul a mai reuşit să câştige şi titlul în Austria, în sezonul 2011-2012, pe când evolua la Hypo Tirol Innsbruck.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor