logo
RNTV Live

Arbitrajul prahovean are motive de satisfacție!

13244708_1082076611864738_7224162707689049999_n
Cristian Anghelescu

Comisia Centrală a Arbitrilor a publicat rezultatele obținute de arbitri si arbitri asistenți la examenul de promovare pentru Liga a III-a.

La primul capitol, Prahova l-a avut propus pe Alex Adrian Vulpe, tânărul de 25 de ani ratând promovarea.

În schimb, la arbitri asistenți Gabriel Răduță și Sebastian Păduraru s-au numărat printre cei 10 promovați, o performanță lăudabilă dacă se ține cont că la examen s-au prezentat 101 candidați!

Ploieșteanul Gabi Răduță (28 de ani) a obținut media generală 8.50 iar Sebi Păduraru (21 de ani) cu 6 zecimi mai puțin! De menționat că ultimul face parte din CCA Prahova de doi ani, el fiind student la Ploiești și provenit din Gura Humorului.

Nu au reușit performanța promovării Andrei Bobeică, Alexandru Chioibașu, Miron Enache, Vasile Ionică și Cristina Crăciun.

Forul decizional al arbitrajului prahovean așteaptă și rezultatul raportului observatorului Marian Salomir (Cluj), oficial prezent la meciul de Cupa României dintre Sepsi Sf. Gheorghe – FC Brașov (5-1), partidă condusă de brigada ploieșteană Andrei Moroiță – Cătălin Popovici, Ștefan Dumitrache.

În funcție de aprecierea federalului, centralul Moroiță (30 de ani), dar și asistenții Popovici și Dumitrache vor putea face un pas important spre lotul arbitrilor, respectiv arbitrilor asistenți de ligă secundă!

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor