logo
RNTV Live

Se strânge lațul la Dinamo!

din
Cristian Anghelescu

Un scandal de proporții este pe cale de a se declanșa la Dinamo! Parchetul București anchetează în acest moment și face și percheziții la trei societăți care ar fi încercat să ascundă când s-a făcut planul de reorganizare, mai exact procedura de insolvență, active în valoare de 18 milioane de lei!

Perioada incriminată este 2014-2016, adică exact cea în care roș-albii s-au aflat în insolvență și când au dus la capăt planul de reorganizare.

Polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice au ajuns la concluzia, în urma cercetărilor, că în urma derulării procedurii de insolvență și reorganizare judiciară ar fi fost omise active în valoare de peste 18.000.000 de lei, care astfel nu au fost cuprinse în planul de reorganizare, fiind prejudiciați creditorii societății.

Concret, este vorba despre trei percheziții domiciliare, dintre care două în București și una în Ilfov, la sediul unui cabinet de avocatură, al unei societăți de insolvență și la domiciliul reprezentantului unei firme de insolvență.

În acest caz sunt suspiciuni de bancrută simplă și bancrută frauduloasă.

Cu puține minute în urmă, reprezentanții Parchetului au confirmat că societatea incriminată este Dinamo 1948 București!

sursa: digisport

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor