logo
RNTV Live

Apel fals la 112. Timp pierdut pentru forțele de intervenție

apel fals la 112
rnews

UPDATE  Nu mică le-a fost mirarea forțelor de intervenție să constate că a fost vorba despre o alarmă falsă, mai exact un apel fals dat de către o persoană de sex feminin. Persoană care a alertat inutil atât pompierii, cât și poliția și ambulanța.

Alertarea falsă a agenţiilor specializate de intervenţie, se pedepsește cu amendă de la 500 lei la 1.000 lei, conform OUG 34/2008

În momentul în care va fi identificată, persoana care a alertat oamenii legii degeaba va fi trasă la răspundere contravențional.

Știrea inițială

Două persoane, se pare soț și soție, din Ploiești sunt de negăsit de trei zile.

Oamenii nu mai răspund nici la telefon, nici vecinilor care au venit la poarta locuinței lor pentru a afla ce se întâmplă cu ei.

Speriați, membrii familiei au solicitat intervenția celor de la Inspectoratul pentru situații de Urgență. Un echipaj ISU s-a deplasat  la imobilul de pe strada Veronica Micle,unde intenționează să intre forțat în locuință, utilizând mijloace specifice pentru deblocarea intrării.

Tot astăzi, în Ploiești, un bătrân în vârstă de 80 de ani a încercat să se sinucidă, aruncându-se în gol de la etajul al doilea al blocului în care locuia.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor