Serena Williams a anunțat la Gala Met de luni seară că este din nou însărcinată. Fostul lider mondial și câştigătoarea a 23 de turnee de Grand Slam a comunicat că ea şi soţul ei, Alexis Ohanian, îşi măresc familia.

„Am fost atât de entuziasmată când Anna Wintour ne-a invitat pe toţi 3 la Met Gala”, a scris tenismena pe Instagram, alături de câteva poze în care apare cu burtica de gravidă la vedere.

Serena Williams, care s-a retras din circuitul feminin de tenis în toamna lui 2022, după US Open, împreună cu Alexis Ohanian au o fiică, Alexis Olympia Ohanian Jr., născută în 2017. 

„Sunt pregătită pentru acea zi, sunt pregătită pentru acea zi de peste un deceniu! Așadar, ați văzut filmul King Richard (n.r. – filmul biografic despre tatăl ei, Richard Williams) – știți că tatăl meu ne-a spus întotdeauna că trebuie să fim pregătite pentru asta. Știi, la sfârșitul zilei, cred că este foarte important să ai mereu un plan și cam asta am făcut. Întotdeauna am avut un plan.”, a declarat americanca, la emisiunea Entertainment Tonight.

Astfel, dorința i-a devenit realitate, iar Serena Williams le-a arătat tuturor că se pregătește să devină iar mamă.

Sursa: Digi24, Pro Sport

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *