logo
RNTV Live

Selecționata Rusiei o învinge pe cea a Serbiei, în Cupa Regiunilor

FOTBAL:ROMANIA-ANGLIA, CUPA REGIUNILOR UEFA (20.09.2016)
Cristian Anghelescu

În cel de-al doilea meci contând pentru runda intermediară a Cupei Regiunilor UEFA 2017, competiție rezervată echipelor de amatori, selecționata Rusiei, South Region Russia, s-a impus la limită, 4-3 (2-2), în dauna echipei Serbiei, Vojvodina.

Pentru echipa rusă au marcat Parakhin (2), Obernibesov (32, penalti, 47) și Kartashov (35) iar pentru cea sârbă Erak (21), Simikic (27) și Savic (78).

Astfel, după prima rundă în care Prahova Muntenia, selecționata României, a cedat cu 1-2 (1-2) în fața echipei West Yorkshire League, reprezentanta Angliei, trupa din Rusia ocupă prima poziție, la egalitate de puncte cu echipa din Albion dar cu goluri mai multe marcate, iar Prahova Muntenia se află pe ultimul loc.

Joi, de la ora 11:00, echipa engleză joacă cu cea din Serbia iar de la ora 17:00, Prahova Muntenia evoluează împotriva echipei clasate acum pe prima poziție, ambele meciuri urmând să se desfășoare tot la Buftea.

Sâmbătă, de la ora 16:00, la Voluntari, Prahova Muntenia joacă cu   Vojvodina iar o oră mai târziu, la Buftea, echipa rusă evoluează împotriva trupei engleze, West Yorkshire League.

sursa foto: sportpictures.eu

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor