logo
RNTV Live

Anunț important al conducerii TCE Ploiești! Când vom circula cu primul tramvai Bozankaya

tramvai_bozankaya
Dumitrescu Vlad

Ultimul lot de troleibuze achiziționate cu spriinul Ministerului Dezvoltării a sosit în parcul auto al societății Transport Călători Express Ploiești.Totodată, potrivit directorului TCE, Alexandri Nicolae, se așteaptă ca, până la jumătatea anului viitor la Ploiești, să sosească și primele tramvaie noi achiziționate tot de Guvernul României. Asta în condițiile în care licitația organizată de Ministerul Dezvoltării a fost câștigată de compania Bozankaya A.Ş. din Turcia.

 Ultimele trei troleibuze noi, achiziționate cu sprijinul Ministerului Dezvoltării, au ajuns la Ploiești. În total pe străzile din municipiu vor circula 20 de astfel de mijloace transport în comun electrice. Acum se așteaptă să se facă recepția acestora.

 Totodată, directorul TCE, Alexandri Nicolae, susține că se așteaptă ca până la jumătatea anului viitor la Ploiești să sosească și primele tramvaie noi achiziționate tot de Guvernul României. Asta în condițiile în care licitația organizată de Ministerul Dezvoltării a fost câștigată de compania Bozankaya A.Ş. din Turcia.

Potrivit caietului de sarcini, tramvaiele vor avea o capacitate de transport totală de minim 100 locuri, din care minim 32 pe scaune fixe, nerabatabile, din care minim 6 accesibile din low floor, plus vatmanul si vor îndeplini condițiile speciale de fiabilitate, securitate, confort, protecție ambientala la nivelul normelor europene actuale.

 Din punct de vedere constructiv, tramvaiele vor fi unidirecționale, cu podea 100% coborâta pe toata suprafața destinata pasagerilor, cu facilități pentru accesul persoanelor cu handicap locomotor și a persoanelor cu mobilitate redusă.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor