logo
RNTV Live

Aniversare a 30 de ani de învățământ economic superior la Ploiești și 20 de ani de la înființarea FACULTĂȚII DE ȘTIINȚE ECONOMICE

sursă foto Universitatea Petrol Gaze
Dumitrescu Vlad

Învățământul economic universitar funcționează în Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești din anul 1992, dezvoltându-se continuu. Comunitatea academică marchează „ANIVERSAREA A 30 DE ANI DE ÎNVĂȚĂMÂNT ECONOMIC SUPERIOR LA PLOIEȘTI ȘI 20 DE ANI DE LA ÎNFIINȚAREA FACULTĂȚII DE ȘTIINȚE ECONOMICE printr-o serie de acțiuni științifice și culturale, desfășurate în perioada 24 – 28 octombrie 2022 respectiv: conferință internațională adresată cercetătorilor, sesiuni științifice studențești, workshop-uri, lansare de carte, momente culturale și artistice.

Aceste manifestări sunt dedicate studenților, cadrelor didactice, reprezentanţilor comunității locale și naționale, reprezentȃnd o bună oportunitate pentru întâlnirea și relaționarea între membri ai comunitǎţii academice și invitați din mediul socio-economic, recunoscându-se astfel, oficial, aportul învățământului superior economic de la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești la dezvoltarea ecosistemului de business prahovean.

Comunitatea academicǎ se bucurǎ de prelegerile unor profesori din Albania, Bosnia-Herţegovina, Iran şi Spania, care participǎ la evenimentele aniversare ale Facultății de Științe Economice. In plus, prezenţa unor profesori universitari prin programul ERASMUS oferǎ posibilitatea cadrelor didactice şi studenţilor de a dezvolta relaţii de colaborare pe plan didactic şi ştiinţific cu specialiştii strǎini aflaţi ȋn universitatea noastrǎ ȋn aceastǎ perioadǎ.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor