logo
RNTV Live

Animalele de companie din Ploiești au, și ele, propriul supermarket! Maxi Pet deschide primul magazin în Prahova Value Centre

vighu0xhn3a69kj
Daniel

Animăluțele de companie sunt membri de familie „cu acte în regulă”. Ne oferă dragoste necondiționată, angajament și loialitate, motiv pentru care, merită tot ceea ce este mai bun – atât în ceea ce privește atenția, cât și grija pe care le-o purtăm. În acest sens, avem vești minunate pentru tine și animăluțul credincios!

Maxi Pet, magazinul animăluțelor de companie, își deschide porțile în Ploiești, în incinta Prahova Value Centre, Zona Democrației, in data de 3 decembrie 2021.

600 m2 de bunătăți și surprize pentru animăluțe, o echipă formată din iubitori de animale gata să ajute cu sfaturi, idei și informații utile și peste 15000 produse la îndemâna proprietarilor de animăluțe de companie.


Ne diferențiem prin aceea că tratăm animăluțele de companie ca fiind parte din familie, invitându-le, cu drag, în magazin. Ne face plăcere să le vedem cum te însoțesc la cumpărături, cum își adulmecă hrana preferată sau își aleg jucăriile și, desigur, să le și cunoaștem.
Cu peste 20 de ani de experiență în regiune, căutăm să ne asigurăm că fiecare client va putea găsi hrana sau accesoriul perfect pentru animăluțul său. Oferim atât mărci economice, cât și premium sau super premium; atât „mărci de supermarket” cât și alternative proprii, de cea mai bună calitate și sănătoase. Prețuim diversitatea și acordăm atenție tuturor animăluțelor de companie, pufoase sau nu.

Un alt detaliu important căruia îi acordăm atenție este prețul. Maxi Pet promite să îți ofere cel mai bun raport calitate – preț, iar la deschiderea magazinului din Ploiești, în perioada 3 – 5 decembrie, te întâmpinăm cu o reducere de 10% la toate produsele. Apoi, periodic, vom pregăti diverse oferte speciale, disponibile în magazin și/sau online.

Maxi Pet  consultantul tău de încredere

Maxi Pet realizează cât de important este locul blănoșilor în cadrul familiei. Dorina Cazan, Manager Magazin Maxi Pet Ploiești ne-a explicat că „la Maxi Pet Ploiești, ca și în celelalte magazine, de altfel, ne concentrăm pe a le oferi (n.r. animalelor de companie) cea mai bună experiență – una care să le asigure o viață cât mai lungă și fericită. Proprietarii se pot baza pe noi pentru a răspunde întrebărilor despre sănătatea, alimentația și igiena animăluțelor. Ne mândrim cu faptul că, în magazin, vor găsi o farmacie veterinară și medici veterinari pregătiți, oricând, cu cele mai bune sfaturi de îngrijire”.

În plus, pentru momentele în care este dificil să-ți dai seama de ce anume ai nevoie, consultanții Maxi Pet sunt pregătiți să te ajute cu cele mai bune soluții pentru fiecare situație și să te ghideze către cel mai potrivit produs. De asemenea, orice întrebare ai avea, o poți adresa și pe website, www.maxi-pet.ro, la secțiunea Întreabă Veterinarul.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor