logo
RNTV Live

Poliţiştii au controlat comercianţii din Puchenii Mari şi au dat amenzi fără număr. Vezi ce au găsit acolo/ VIDEO

fără număr Controale cu amenzi fără număr
Mihai Constantinescu

Controale cu amenzi fără număr

Poliţiştii au controlat comercianţii din piaţa de la Puchenii Mari şi au dat amenzi fără număr. După un control de câteva ore au fost nevoiţi să aplice sancţiuni în valoare de peste 90.000 de lei. Peste 4 500 kg de fructe și legume au fost confiscate.

Au fost verificaţi 48 de agenți economici, iar pentru neregulile depistate, au fost aplicate 45 de sancțiuni contravenționale. 4 500 kg de legume și fructe au fost confiscate de la comercianți pentru că nu au putut prezenta documente de proveniență a acestora.

Printre cei controlaţi a fost şi un bărbat din localitatea Ciolpani: Avea la  vânzare 1040 kg ardei gras și 658 kg  vinete fără acte de provenienţă.

Pentru abaterile constatate, persoana fizică a fost sancționată contravențional cu amendă  în valoare de 5.000 lei, dispunându-se măsura complementară a confiscării bunurilor pentru care nu au fost prezentate documente de provenienţă.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa comunicat IJP Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor