logo
RNTV Live

Scandal monstru în curtea TCE Ploiești. Primarul Dobre huiduit de greviști/ VIDEO

dobre TCE
Oana Stoica

Greva organizata astazi de aproximativ 200 de salariati ai TCE Ploiesti a degenerat in aceasta dupa amiaza. Primarul Adrian Dobre a ajuns in mijlocul grevistilor pentru a potoli spiritele.

Dobre le-a promis acestora ca se incearca gasirea de solutii pentru a rezolva situatia disperata a societatii, aflata in pragul falimentului si in imposibilitatea de a plati salariile angajatilor in aceasta luna.

Astazi transportul in comun a fost aproape paralizat din cauza grevei, foarte putini soferi sau vatmani acceptand sa iasa pe traseele din Ploiesti.

In timp ce primarul si directorul interimar al sociatatii a incercat sa calmeze multimea revoltata, salariatii TCE au inceput sa-l huiduie pe primar.

Directorul Alexandri Nicolae a promis că mâine vor fi virate salariile oamenilor, dar că nu se știe când vor primi bonurile de masă. Deși directorul TCE încearcă să-i convingă pe șoferi să reia lucrul, aceștia refuză spunând că nu vor pleca acasă și nu vor relua serviciul nici mâine, insistând că nu se mai lasă păcăliți.

Toate cele 120 de autobuze ale TCE sunt retrase la bază, singure curse care sunt efectuate la ora actuală fiind cele speciale, care duc angajați la Yazaki și la Brazi.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor