pub. Decizie şoc. Ce vrea să facă Doroftei după ce Primăria îi închide pub-ul

Nu putem sta nepăsători în timp ce sunt încălcate drepturile omului. Redacţia republikanews.ro iniţiază un demers jurnalistic pentru a ajuta la rezolvarea situaţiei jenante de la Clubul Sportiv Municipal Ploieşti, unde 200 de sportivi de performanţă, antrenori, dar şi coordonatori ai secţiilor sportive nu au fost plătiţi de trei luni. Nicoleta Crăciunoiu, şeful Direcţiei Economice din Primăria Ploieşti invocă ilegalitatea acestor plăţi, pentru că toţi aceşti angajaţi aveau încheiate contracte cu clubul ca persoane fizice autorizate (PFA) şi refuză să semneze pentru salariile acestor angajaţi.

Leonard Doroftei, campion box profesionist:

„În primul rând, psihic ești dărâmat atunci când nu ești plătit! De fapt, aceasta este o muncă, un job ca oricare altul. Noi reprezentăm tricolorul și trebuie să-l ducem cât mai departe, aceasta este munca noastră! Când nu ești plătit, nu poți să te antrenezi. Nu trăim în anii ’30, suntem totuși în 2016, a evoluat tot, de la vitaminizare, de la pregătire, la echipament. Normal că avem nevoie de bani, dacă vrem să ținem pasul cu alte țări. Eu nu am fost niciodată interesat de suplimente, dar alimentația este necesară, este important să ai o carne bună, o legumă bună. Fac parte din vechea generație, în care nu am folosit vitamine, dar măcar aveam o porție de mâncare bună. În plus, ai nevoie de echipament de luptă, ai nevoie de proteză, de mănuși, ai nevoie de cască de protecție și de n și n lucruri. Poate funcționarul din Primărie nu este competent și trebuie schimbat!? Cum adică nu poate face plăți către CSM?! Sau cum CSM, care este clubul orașului, nu merită, nu poate fi plătit?! Nu văd de ce nu am avea ambiție, de ce nu am fi un pic mai orgolioși pentru orașul nostru. Ne-am învățat că fuge toată lumea la București și dacă nu ai vândut 2-3 cisterne de petrol ești un nimeni în acest oraș. Eu am luptat pentru orașul meu, tot timpul m-am mândrit că sunt ploieștean, pentru asta m-am întors acasă. Nu m-am dus nici la București, nici la Constanța, nici la Montreal. Sunt în Ploiești pentru că iubesc acest oraș, îmi este drag și el și oamenii din el, dar este timpul să ieșim în stradă și să luptăm pentru orașul nostru, dacă suntem dați la o parte chiar așa. Ar trebui să ieșim în stradă, dacă altfel nu ne putem înțelege cu oamenii! Susțin ideea de a lupta pentru orașul nostru, nu doar pentru sportivi, ci pentru toată lumea până la urmă. Eu, ca om, am nevoie ca orașul nostru să fie fruntaș, să fie frumos, să fie bine văzut. Noi de ce nu am fi campioni?! Bun, sunt probleme, dar pot exista tot timpul oameni care ne pot ajuta să le rezolvăm. Se pot rezolva problemele, când există bună voință. Se poate și pentru fotbal, de care avem nevoie, și pentru sport în general, de care, de asemenea, avem nevoie”.

Citește mai mult pe https://www.ziarulincomod.ro/interviu-cu-leonard-doroftei-despre-problema-de-la-csm-ploiesti-e-timpul-sa-iesim-in-strada-si-sa-luptam-pentru-orasul-nostru/

By rnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *