logo
RNTV Live

Angajaţi umiliţi la Rosal. Dacă vorbesc sunt aruncaţi în stradă

angajaţi sursa foto google image
Mihai Constantinescu

Situaţia tot mai tensionată la Rosal

Angajaţi umiliţi la Rosal. Dacă vorbesc sunt aruncaţi în stradă.

Angajaţii Rosal au ajuns la capătul puterilor. Locul de muncă a devenit loc de teroare. Muncesc fără să fie plătiţi şi sunt ameninţaţi că vor fi daţi afară dacă vorbesc despre situaţia de la locul de muncă.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/update-ce-s-a-intamplat-cu-angajatii-rosal-dupa-articolul-aparut-pe-republikanews/

În urma ultimului articol publicat de RepubliKanews despre acest subiect, o angajată a ţinut să aducă unele lămuriri despre situaţia de acolo.

“Nu ni s-a plătit salariile si nu suntem plătiți nici acum la data salariului. Ne pun să muncim şi nu ne plătesc orele. Pe fluturaşe apar ore mai puține şi zile mai multe la concediu. Am copii la școală şi trebuie să mă împrumut să îi pot trimite la școală. Salariile ni se dau în două tranşe. Luna noiembrie nu a fost plătită şi decembrie la fel. Ne amenință că dacă spunem ceva ne dă afară, sper să ne ajutați”, a spus pentru RepublikaNews, o angajată.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor