logo
RNTV Live

Angajată cheie de la Spitalul Judeţean Ploieşti, sub control judiciar. Acuzaţii grave!

sursa foto Prahova Business
Mihai Constantinescu

Angajată cheie de la Spitalul Judeţean Ploieşti, sub control judiciar. Acuzaţii grave!

Tensiuni la cel mai mare spital din Ploieşti, după ce şefa compartimentului Resurse Umane de la SJU Ploieşti a fost pusă sub control judiciar existând suspiciuni că în unitatea spitalicească ar fi fost făcute angajări şi promovări în funcţii după ce ar fi fost împinse şpăgi.

Cel mai probabil, şefa compartimentului va ajunge în comisia de disciplină şi se va propune desfacerea contractului de muncă.

Ancheta din spital a fost demarată în urma unei reclamaţii semnate de către un denunţător. Reclamaţia a fost trimisă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova şi, la începutul lunii noiembrie, au fost efectuate percheziţii în biroul şefei departamentului. Aici au fost găsite, printre altele, şi parfumuri scumpe, nedesfăcute şi alte bunuri ce nu ar fi trebui să existe într-un astfel de spaţiu, în mod obişnuit.

Pentru a se face lumină în acest caz, s-a luat decizia să fie verificate toate angajările din ultimul an. În funcţie de rezultat. se va lua o decizie şi în privinţa soarte acestei angajate.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/macel-la-comarnic/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor